pixel

Gratis Vitaliteit Sessie (online)

Wie ben jij?

Ben jij iemand die al jaren, zo niet je hele leven, worstelt met je te hoge lichaamsgewicht?
Heb jij al vaker verschillende diëten geprobeerd maar nooit je streefgewicht behouden?
Ben jij ontmoedigt geraakt doordat er altijd iets gebeurde waardoor je het nooit vol kon houden?
Heb jij steeds minder energie in je werk, relatie en gezin?
Ben jij het vertrouwen in je lichaam, je doorzettingsvermogen en zelfbeheersing kwijtgeraakt?
Ben je er eigenlijk, diep van binnen, overtuigd geraakt dat het probleem in jou zit?

Jouw lichaam is je bondgenoot en daarvoor is het belangrijk dat jij weet wat jouw lichaam wilt vertellen, wat het nodig heeft, wat het voedt in plaats van vult.

Afvallen is afzien?

Het is al lang bewezen dat afvallen door minder eten en meer bewegen niet werkt! Ja, voor de korte termijn maar niet voor de lange termijn. Deze afvalstrategie is namelijk een gevecht met je lichaam. Je gaat bewust je lichaam uithongeren (lees: Je lichaam ontzien van bouwstoffen) en bewust meer bewegen (lees: Je lichaam van meer stress voorzien).

Je wil jezelf niet uithongeren, je wil niet iedere dag in de sportschool zitten, je wil niet 24/7 het gevoel hebben dat je jezelf van alles moet ontzien. Jij wilt je fit voelen, jij wilt energiek en slank zijn en je gelukkig en gezond voelen!

En wat nou als je kan afvallen zonder calorieën tellen? Wat nou als je kan afvallen zonder jezelf uit te hongeren? Zonder excessief sporten!?

En natuurlijk zal je iets moeten gaan doen en iets moeten veranderen want zonder verandering geen verandering.

Alleen nu werk je aan je gezondheid en de achterliggende oorzaak van je overgewicht en onbalans. Dit keer ga je al in het proces beter, fitter, energieker en gezonder voelen!

Het mooie is, is dat je het nu samen met jou lichaam gaat doen.

Marco Bot

Ik leer jou weer te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft zodat deze stopt met schreeuwen en zichzelf te beschermen. Je wordt gezonder en energieker en doordat je lichaam gezonder wordt kan deze bescherming loslaten en zal je je natuurlijke gezonde gewicht gaan bereiken.

In contact met jezelf, trots op je lichaam, dat zie je, dat voel je.

Wat neem je mee uit deze sessie?

  • Hoe je je droomlichaam kunt realiseren
  • Welke stappen je hiervoor kunt zetten
  • Weten hoe je kan luisteren naar je lichaam

Zo gaat het in z’n werk

  1. Maak een afspraak
  2. Stuur de vragenlijst terug
  3. Dan spreken we elkaar op de afgesproken datum/tijd

Marco kan je met zijn ongedwongenheid en kalmte, heel snel op je gemak laten voelen. Hij heeft ontzettend veel kennis van lichaam en geest en is gedreven en enthousiast om iedereen op weg te helpen! Ik voel me altijd rustiger na een gesprek met hem en ook altijd weer meer gemotiveerd om het beste uit mezelf en uit mijn leven te halen!

Maaike van Eck

Marco is een rustige liefdevolle man die echt de tijd voor je neemt. Hij is uitstekend in staat om door te vragen tot de kern. Na een sessie met hem zag voor mij de wereld er weer stukken beter uit

Ineke Veerman

nl_NLDutch